top of page
Eneron Oy company logo
Energiafiksu tapa johtaa kiinteistöjä

Kiinteistöjen ja kiinteistösalkkujen kilpailukyvyn mahdollistaja

 

Eneron Oy on vuonna 2011 toimintansa käynnistänyt yritys. Lähtökohtanamme on ohjata vastuullisuuteen energian käytössä ja varmistaa kestävä kehitys.

Energian pitkä hintatrendi on vaihteluista huolimatta ollut nouseva samalla kun hiilidioksidipäästöt ovat jatkaneet kasvuaan. Rakennettu kiinteistökanta muodostaa tunnetusti suurimman potentiaalin energian kulutuksen vähentämisessä. Tästä lähtökohdasta on rakentunut missiomme.

 

Mahdollistamme energiatehokkaat ja terveet

kiinteistöt tulevien sukupolvien parhaaksi

Kilpailuetumme syntyy ainutlaatuisesta kyvystä analysoida kokonaisia kiinteistösalkkuja, ymmärtää kiinteistöstönomistajan liiketoiminnan tarpeet, tunnistaa energiansäästömahdollisuudet ja optimoida energiatehokkuus- ja PTS -investointeja sekä seurata toimenpiteiden vaikuttavuutta ja syntyneitä säästöjä. Energiakulutus- ja -kustannustietojen sisäänluku sähköisistä laskuista ja automaattinen tiedon analysointi merkitsevät helppokäyttöisyyttä ja käyttäjäläheisyyttä, joka on täysin uutta alalla.

Yritys info

Eneron konseptin ja tuotteen kehitystä

Menestyksekkään uuden konseptin kehittäminen on vaatinut yhteistyötä mm. TEKESin ja VTT:n kanssa ja olemme löytäneet uusia, tehokkaita tapoja energiatiedon benchmarkkaukseen ja vertailuun.

Eneron ja ISO 50 001

Osoittaaksemme palvelumme täyttävän nykyaikaisen ISO 50 001 -energiajohtamisen vaatimukset, pyysimme arviointia yhdeltä maailman arvostetuimmalta tarkastuslaitokselta, Bureau Veritakselta, joka myönsi EnerOnline palvelualustalle verifiointitodistuksen keväällä 2014.

Ymmärrettävä asiantuntijapalvelu, konseptin ja prosessin luoma tehokkuus sekä laatu rakentavat hyvän asiakaskokemuksen. Asiakastyytyväisyyden ja tehokkuuden järjestelmällinen mittaaminen ja toiminnan kehittäminen varmistavat kilpailuedun säilymisen ja vahvistamisen myös tulevaisuudessa. Yhdessä on hyvä kehittää.

 

Tervetuloa 2020 –luvun energiajohtamiseen!

Eneron Oy

 
Fredriksberginkatu 2
00240 Helsinki
Finland
Puh. + 358 (0) 10 281 5000

Verkkolaskuosoite
003709840110

Verkkolaskuoperaattori
Maventa
Operaattorin välittäjätunnus
003721291126

Y-tunnus
0984011-0

Paperilaskut
Eneron Oy
0984011-0
PL 100
80020 Kollektor Scan

Osoite
Helsinki sää

Helsinki Sää

Avainhenkilöt

Avainhenkilöt

Heikki_kuva.jfif.jpg
Heikki RouhesmaaKTM

Toimitusjohtaja
 

Mob. 040 773 6472
heikki.rouhesmaa(at)buildercom.fi

Heikki aloitti Eneron Oy:n toimitusjohtajana marraskuussa 2022.

Heikki on toiminut Buildercomin toimitusjohtajana vuodesta 2017 alkaen. Hänellä on laaja kokemus ohjelmisto- ja palveluliiketoiminnan johtamisesta sekä Suomessa että kansainvälisesti.

Jarmo_nettikuva.jpg
Jarmo KontroDI

Senior Advisor
 

Puh. 010 281 5004
Mob. 050 566 6390
jarmo.kontro(at)eneron.fi

Jarmo on ollut mukana Eneron Oy:ssä vuodesta 2012 alkaen ja vuoden 2014 lopusta alkaen yhtiön toimitusjohtajana Buildercom Oy:n omistukseen saakka.

 

Hän on ollut useissa johtotehtävissä Inspecta Oy:ssä, viimeksi M&A Manager -nimikkeellä tehtäväalueena liiketoiminnan laajentaminen ja yrityskaupat Pohjoismaissa, Baltiassa ja Puolassa.

 

Jarmo on aiemmin työskennellyt Oy Partek Ab:ssa myynti- ja kehitystehtävissä LVI- ja teollisuuseristeiden parissa sekä vedenjäähdytyskoneita, ilma-vesilämmönvaihtimia ja lämpöpumppuja valmistavan tytäryhtiön kehityspäällikkönä. 

Eneron CTO
Mikael RydströmDI

Teknologiajohtaja

Puh. 010 281 5005
Mob. 050 911 0091
mikael.rydstrom(at)eneron.fi

Mikael on ICT-alan konkari, joka on ollut mukana kansainvälisten yritysten tietotekniikkahankkeissa vuosien ajan. Eneronissa Mikael toimii CTO:na ja kehityspäällikkönä huolehtien pilvipalvelun jatkuvasta kehityksestä, jotta asiakkaiden tarpeet tulevat hyvin huomioon otetuiksi.

 

Mikael on aiemmin toiminut Genencor Int'l:ssa, Instrumentarium Oyj:ssä, Cargotec Oyj:ssä, Kemira Oyj:ssä ja Inspectassa.

bottom of page